SGF:s verksamhetsseminarier 2019

Välkommen att ta del av det senaste inom golfen!

Den 15 januari 2019 går startskottet för Svenska Golfförbundets populära verksamhetsseminarier. Vi bjuder på en fullspäckad dag med det senaste inom golfen. Som vanligt välkomnar vi alla som jobbar på en golfanläggning, oavsett om du är ideell, anställd eller entreprenör.

2019 besöker vi 23 orter i landet för att kunna möta så många verksamma i Golfsverige som möjligt.

Dagen inleds gemensamt med diskussioner om viktiga ämnen kopplade till Golfsveriges gemensamma verksamhetsinriktning 2019–2020. SGF:s regelexperter håller ett pass om nya golfreglerna som börjar gälla 1 januari. Det blir repris på 2018 års uppskattade inslag där vi bjuder in lokala politiker och beslutsfattare att delta i spännande diskussioner om golfens samhällsnytta. Dessutom kommer vi att prata om hur vi fler målgrupper får en bättre spelupplevelse på våra golfbanor och hur vi skapar vägar in i golfen för olika typer av nya spelare. Du kommer också att få senaste nytt om Golfens IT-system och utvecklingen av webbaserade GIT Online.

Som vanligt innehåller dagen även fördjupande pass som riktar sig särskilt till dig inom ledning och idrott, administration samt bana.

Kostnaden är 350 kr per person och kommer att faktureras din klubb/organisation. Lunch och fika ingår.

 

Välj din plats

Anmäl dig här